Thursday, November 6, 2008

SIMPONI JIMBALANG

Posted by take5shopOn9 at 9:30 AM

Pilihan Tarikh : 13 Nov 2008
( Khamis malam Jumaat)
Pilihan Masa : 8.00 malam - ikut suka kamu
Tema : Dark Night

malam jimbalang nie datangnya idea dari NINi. rasa enjoy gak ngan suasana malam tue bertemakan hantu2 MySL yang memang pailang. ada suara sumbang tak suka dengan tema katanya nanti ada yang histeria la sampuk la. memang benda2 nie wujud tapi korang yang berhati luruh kene la perbanyakkan doa n isthgfar pada ALLAH. jangan la terlampu galak sangat pada majlis tue. selesai majlis solat isya'. aku tau korang sume tak dan nak solat isya' coz jimbalang2 akan berkumpul jam 8 malam. suara sumbang yang lain.. ada yang tak nak join. sebabnya alasannya costume tak da. ala buat apa nak havoc-havoc? tepek ngan berdak sejuk dah la. boleh jadi zombie. nak jadi nenek kebayan pun buleh. ko berjalan la bongkok sepanjang majlis. korang tak payah la pk susah payah sakit otak. nak pakai kebaya pun buleh. jadi zombie kebaya.

aku diarah setup dewan. banyak perancangan yang nak dilakukan. harap korang semua enjoy dengan setup yang aku n kroni lakukan. MAWK incharge show. malam tadi meeting gaya macam gempak. harap jimbalang2 semua bagi support pada majlis yang korang harapkan. aku pun tahap kenapa ada yang tak nak join. lantak korang la. tak menjejaskan pon masa n majlis.
apa yang penting jimbalang pailang akan mengamuk minggu depan. NANTIKAN KEDATANGAN AKU.


0 comments:

About Me

My photo
Name It, You Get It Here!

Followers

PERSEMBAHAN BAHASA ISYARAT (MySL)

Loading...
 

...NanA r0cK... Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei