Wednesday, November 12, 2008

BELAKANG JIMBALANG

Posted by take5shopOn9 at 1:57 PM
paranormal

jimbalang penghancur majlis

tiba saatnya


nampak gaya setup dewan yang burok hampir selesai.
cuma tunggu umpatan & cercaan dari jimbalang yang lain. nak buat yang hebat boleh. tapi hidup dalam masyarakat yang ada normad,ulu, metropolitan, hutan bana mana ntah..
semua mesti di ambil kira. tu lah namanya jiran sepakat membawa berkat. buat lebih2 kang ada yang terbawa2 dalam diari hidup. manusia tak semua yang sempurna. tak pe aku akur dengan tohmahan semua. kengkawan jimbalang punya pasal aku..


Mawk & group nampaknya memang ada show yang gempak. reahesal tak habis. dari tengahari petang bawa lak ke malam.
opening yang gile gaban la.. aku pun ada join show. ala main enjut je malam nie. nasib la korang jimbalang. menanah telinga dengar nanti.


jimbalang2 terimas membantu setup dewan jadi hancur.
nampak sangat pengotor. hope malam nie kita yang punya. so end of the show jangan la korang jadi jimbalang taik yang tak reti nak sama2 kemas dewan..

* jimbalang..pesan aku jangan ingat diri kau sendiri. sebarang risiko bukan
tangungjawab kami..

0 comments:

About Me

My photo
Name It, You Get It Here!

Followers

PERSEMBAHAN BAHASA ISYARAT (MySL)

Loading...
 

...NanA r0cK... Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei