Monday, August 29, 2011

Lebaran

Posted by take5shopOn9 at 11:12 AM

Slm lebaran buat semua yang dah sampai ke kampung halaman, mahupun dalam perjalanan pulang. Seperti petikan sebuah lagu yang tidak asing bagi kita semua 'perjalanan jauh tak kurasa kerna hati ku melonjak sama' seterusnya sendiri sambung ye.

Pertama kalinya aku bekerja dikala hari terakhir Ramadhan. Kalau dulu-dulu punya ceritalah kan, seminggu awal dah ada dirumah. Itulah perbezaan zaman kegemilangan yang sangat enjoy dengan masa bekerja. Sekarang ni tak boleh la nak over enjoy masa bekerja, perlu tunjuk contoh cemerlang.

Tinggal aku berdua dengan kak Azzah di perjabat yang sunyi sepi. Mujurlah ada hiburan dunia seperti radio, tv, internet. Taklah kitorang menghadap dinding je.

Aku ambilla kesempatan kilat-kilatkan kereta di pejabat sementara takde keje nak buatkan. Owh petang ni kami akan pulang beraya di kg. Raya ni nak capture banyak-banyak gambar raya dengan Mr.Don :)
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

0 comments:

About Me

My photo
Name It, You Get It Here!

Followers

PERSEMBAHAN BAHASA ISYARAT (MySL)

Loading...
 

...NanA r0cK... Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei