Tuesday, May 10, 2011

EMPAT HELAI

Posted by take5shopOn9 at 9:12 PM

2 minggu tanpa Puan Besar. terbang jauh ke US atas urusan kerja dan memberikan semangat kepada kontinjen selaku wakil negara. terang betul minda mereka ni hingga tersenarai mewakili negara. Good Luck You All.

awal-awal lagi Puan Besar dah menyampaikan kerelaan hatinya untuk menerima tempahan seadanya beliau di US. boss aku ni sempoi je bagi aku tapi tegas. suka aku sikapnya. korang yang kene marah maki hamun tak perlu la sentap. dah terang-terang salahkan. ada kalanya boss silap juga. itulah manusia. tiada yang perfect.

bila dapat hint dari boss willing to carry from US, officemate aku mulalah meraba-raba tangan di keyboard search apa yang dihajati. aku yang melepak belakang senyum kambing. nak join kurang berminat. diorang soksek nak hangkat c0acH. hamboi..

boss aku sporting, sama lah melayan cita rasa diorang. ka
ta boss kirim bersama duit, kiriman airiur tak dilayan. kenapa aku tak join diorang hangkat c0acH?? hurmmmm...
::empat helai dari RM beribu::

0 comments:

About Me

My photo
Name It, You Get It Here!

Followers

PERSEMBAHAN BAHASA ISYARAT (MySL)

Loading...
 

...NanA r0cK... Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei