Wednesday, June 23, 2010

Ray Ban Aviator Sunglassess

Posted by take5shopOn9 at 9:32 AM
Pix 1: Darkgreen


Pix 2: Two tone colour

Pic 3: Pinjam dari Kak Yan (terus jatuh cinta dengan Aviator)

Pic 4: inilah yang ada sekarang, made in Nitemarket

memang stylo la bila meletakkan Aviator di batang hidung ni. atau lebih perasan, diri terasa seperti Angelina Jolie. perghh tak hingat langung!. payah sangat hendak mendapatkan made in US. macam dah pro Israel pula. tapi teringin sangat sebab, kalau dapat la made US memang evergreen. mana ada lagi keluaran US, last product since 7 years later. melampau pula nak ke US semata-mata mencari cermin kecik ni. tapi kan, mana tahu rezeki dikaki saya. lalala. ada yang mencadangkan cari di kedai-kedai lama. mungkin ada simpanan ditangan mereka. mesti dah berhabukkan. takpun dah banyak kene taik lipas atau tikus..erkk!

ada juga minta tolong dari kawan di Egypt carikan Aviator disana. adeh harganya lagi mahal disini. kemungkinan untuk mendapatkan made in US ada harapan. sekarang misi mengutip duit syiling yang bertaburan di rumah. sikit-sikit lama-lama menjadi bukit. amalkan sifat menabung setiap hari.

0 comments:

About Me

My photo
Name It, You Get It Here!

Followers

PERSEMBAHAN BAHASA ISYARAT (MySL)

Loading...
 

...NanA r0cK... Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei