Sunday, November 28, 2010

Out Station

Posted by take5shopOn9 at 11:47 AM
Cuti sekolah sudah bermula, pasti perlbagai rancangan menarik telah diprogramkan samada rancangan ibu bapa, televisyen, pejabat dan setiap orang ada rancangan sebagai penutup 2010. Tinggal sebulan sahaja 2010 hendak melabuhkan tirai. Selamat tinggal derita..

Minggu ini semakin sibuk dengan urusan yang 'on call'. Macam paramedik pula. 3 hari berkampung di Bukit Jalil, sempena dengan program Festival Malaysia Inovasi 2010. Menarik! aku sangat teruja dengan pengisian yang pelbagai dan mencabar minda. Terasa kesalnya, kunjungan kurang memuaskan sepanjang pagi hingga ke petang berada di sana. Mungkin pengunjung lebih ramai di waktu malam. Itulah yang diharapkan.

Farhan Kamarzaman, salah seorang finalis inovasi kategori OKU zon tengah yang menyertai program ini dengan hasil rekaan Video Communication. Ramai pengunjung yang berminat dengan hasil ciptaan. Moga boleh dikomersialkan diperingkat yang lebih maju. Tahniah Farhan!

Jumaat 26 nov bergerak ke Melaka sempena Majlis Perasmian Penutup Sukan Paralimpiad Malaysia ke 15. Pengalaman baru mengendalikan secara live dan sepenuhnya di majlis ini. Itulah yang dikatakan rezeki dari tuhan. Setiap langkah aku berniat, moga tiap peluh yang menitis aku laksanakan sebab izin dan mendapat redhaMU. Selesai majlis jam 11.30 malam, terus berangakat ke Seremban bersama rakan setugas. Jam 2.45 pagi sampai di dirumah. Penat..

30hb Nov kerja luar di Shah Alam pula yang menanti.. Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi bekerjasama mencari rezeki ini.

0 comments:

About Me

My photo
Name It, You Get It Here!

Followers

PERSEMBAHAN BAHASA ISYARAT (MySL)

Loading...
 

...NanA r0cK... Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei